Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/remosgn6/public_html/system/database/mysql.php on line 6
Поръчка и Доставка
Използваме "Бисквитки", за да предложим най-добро преживяване в Сватбен Мол България. Ако продължите да използвате www.SvatbenMall.bg, моля запознайте с Правила и Поверителност
Уважаеми клиенти,
искаме да ви уведомим, че ще бъде извършвана профилактика в периода 07.08.2021г – 01.12.2022г и няма да приемаме поръчки. След този срок отново ще започнем приемането на поръчки. Благодарим ви за разбирането!
Меню
Безплатна доставка

При поръчки над 96лв

Подарък Остъпка

на стойност над 15лв

при поръчка над 250лв

Право на връщане

До 14 дни

Сигурно пазаруване

Защитени лични данни

Бърза поръчка

Поръчай с един клик

Нуждаете се от помощ?

Тел.: 087 666 55 17

Поръчка и Доставка

1. Поръчка на стока

След постъпване на поръчка в SvatbenMall.bg управляван от ЕйБиСи Аброуд ООД чрез използване на пазарската кошница, потребителят получава на посочения от него имейл адрес, потвърждение за приета поръчка, съдържащо закупените от него услуги/продукти и цената, която трябва да заплати за тях.

2. Начини на плащане

2. 1. Заплащане на поръчаната от потребителя стока се осъществява чрез:

  • наложен платеж - плащане в брой при доставка от страна на куриера

За поръчки над 96лв клиента получава безплатна доставка до офис в съответния град на Еконт Експрес ООД или Спиди.

3. Доставка на поръчана стока

В посоченият от "Сватбен Мол Българияуправляван от ЕйБиСи Аброуд ООД срок за доставка (през зимните месеци от 2 до 10 работни дни, а през летните от 2 до 15 работни дни) в зависимост от вида и количеството на артикулите от вашата поръчка (причина за което е ръчното изработване на продуктите), куриер от куриерска фирма Еконт Експрес ООД, ще достави поръчаната от клиента стока на точно посочен от него адрес, който може да бъде жилищен, служебен или адрес на офис на куриерска фирма Еконт Експрес ООД в съответния град.

При случей, че потребителят не е осигурил условия и достъп на посоченият от него адрес за получаване на поръчаната стока или не отиде до посочения от него адрес на офис на куриерска фирма Еконт Експрес ООД в съответния град, така че да получи стоката в срока определен за доставка, търговецът се освобождава от задълженито за изпълнение на доставка на заявената от клиента поръчка.

Цените за доставка след заявени поръчки в онлайн магазин SvatbenMall.bg управляван от ЕйБиСи Аброуд ООД се определят от куриерската фирма.

Поръчките направени през уикенда или по време на национални празници, се обработват в първия работен ден.

Всеки клиент на SvatbenMall.bg си запазва правото да поиска различни условия на доставка в случай на нужда.