Използваме "Бисквитки", за да предложим най-добро преживяване в Сватбен Мол България. Ако продължите да използвате www.SvatbenMall.bg, моля запознайте с Правила и Поверителност
Уважаеми клиенти,
искаме да ви уведомим, че ще бъде извършвана профилактика в периода 07.08.2021г – 01.12.2022г и няма да приемаме поръчки. След този срок отново ще започнем приемането на поръчки. Благодарим ви за разбирането!
Меню

Сватбени аксесоари на изгодни цени на дребно и едро онлайн

Безплатна доставка

При поръчки над 96лв

Подарък Остъпка

на стойност над 15лв

при поръчка над 250лв
Сигурно пазаруване

Защитени лични данни

Бърза поръчка

Поръчай с един клик

Сватбени аксесоари на изгодни цени на дребно и едро онлайн

Онлайн Сватбени аксесоари на едро и дребно на достъпни цени. При нас ще откриете богато разнообразие от аксесоари за вашата сватба изработени в Асеновград специално за вашия приказен ден. Нашите с ватбени аксесоари произведени в Асеновград включват булчински букети, ритуални чаши и свещи, бутониери, сватбени комплекти, сватбени кошници, късмети за сватбата, свещодържачи, фуркети, диадеми и венчета за коса, сватбени шампанско и вино, жартиери, подаръци за гостите, сватбени покани, украса за автомобил, книги за пожелания, сватбени кутии за пари, сватбени албуми и допълнтелни аксесоари, които ще допълнят липсващите парченца от вашият приказен сватбен пъзел.

Някои от големите градове за които предлагаме доставка на сватбени аксесоари: София, Варна, Бургас, Плевен, Пловдив, Хасково, Велико Търново, Златни Пясъци, Несебър, Монтана, Пазарджик, Приморско, Слънчев бряг, Стара загора, Благоевград и много други, за които можете да разберете при извършване на поръчка на сватбени аксесоари Асеновград.