Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/remosgn6/public_html/system/database/mysql.php on line 6
Фотограф
Използваме "Бисквитки", за да предложим най-добро преживяване в Сватбен Мол България. Ако продължите да използвате www.SvatbenMall.bg, моля запознайте с Правила и Поверителност
Уважаеми клиенти,
искаме да ви уведомим, че ще бъде извършвана профилактика в периода 07.08.2021г – 01.12.2022г и няма да приемаме поръчки. След този срок отново ще започнем приемането на поръчки. Благодарим ви за разбирането!
Меню
Безплатна доставка

При поръчки над 96лв

Подарък Остъпка

на стойност над 15лв

при поръчка над 250лв

Право на връщане

До 14 дни

Сигурно пазаруване

Защитени лични данни

Бърза поръчка

Поръчай с един клик

Нуждаете се от помощ?

Тел.: 087 666 55 17

Фотограф

Фотозаснемане на Кръщене

Професионалното присъствие на фотографа е една глътка въздух за  Вас по време  церемонията. 

Фотозаснеманe Свето Кръщени

Фотозаснемане на Свето Кръщение се осъществява в рамките на два снимачни часа (ритуал, ресторант, снимки с роднини и близки).
Получавате абсолютно всичко заснето записано на DVD. 
• Всичко на DVD с обложка 1 бр.(обложката е по индивидуален дизайн всички снимки се обработват на PhotoShop и се записват висока резолюция)
• 1 бр. Снимка 20/30 в рамка.
• 100 бр. снимки 10/15 подредени в 1 бр. детски фотоалбум.
ключови думи: фотограф, фотограф за кръщене, фотозаснемане, фотозаснемане, снимки на кръщене, фотографски услуги

Сватба

Сватбата е церемония, в която двама души сключват брак или подобен институционализиран съюз. Съхраняването на живота и продължаването на рода са най-важните ценности за човека. Затова сватбата, която отбелязва създаването на ново семейство, е особено голям празник. Подарете си въжможността да запазите спомените от най-важния ден в живота Ви.

Сватбена фотография

Професионалното фотозаснемане на Вашата сватба започва със снимки от обличането на булката, вземането, ритуалната зала и църквата (пълни церемонии), отвън (ако времето позволява), в ресторанта... до рязане на тортата.

• Арт фотосесия 
• Всичко на DVD с обложка 1 бр. (обложката е по индивидуален дизайнвсички снимки с еобработват на PhotoShop и се записват висока резолюция)
• 1 бр. Снимка 20/30 в рамка 
• 200 бр. Снимки 10/15 мат или гланц подредени в 1 бр. албум сватбен с джобове