Използваме "Бисквитки", за да предложим най-добро преживяване в Сватбен Мол България. Ако продължите да използвате www.SvatbenMall.bg, моля запознайте с Правила и Поверителност
Уважаеми клиенти,
искаме да Ви уведомим, че в периода 18.07 – 26.07 ще се приемат поръчки, които ще бъдат изпратени в рамките на 10 работни дни. Поръчки, които са спешни и се изпращат от 5 до 10 работни дни ще се изпълняват след тази дата.
Меню

Фотограф

Безплатна доставка

При поръчки над 96лв

Подарък Остъпка

на стойност над 15лв

при поръчка над 250лв
Сигурно пазаруване

Защитени лични данни

Бърза поръчка

Поръчай с един клик

Фотограф за Кръщене

Професионалното присъствие на фотографа е една глътка въздух за  Вас по време церемонията по кръщенето. 

Фотозаснемане Свето Кръщене

Фотозаснемане на Свето Кръщение се осъществява в рамките на два снимачни часа (ритуал, ресторант, снимки с роднини и близки).
Получавате абсолютно всичко заснето записано на DVD. 

  • Всичко на DVD с обложка 1 бр.(обложката е по индивидуален дизайн всички снимки се обработват на PhotoShop и се записват висока резолюция)
  • 1 бр. Снимка 20/30 в рамка.
  • 100 бр. снимки 10/15 подредени в 1 бр. детски фотоалбум.

Приготовления за кръщене

Кръщенето е неизменен ритуал за всеки християнит. Кръщават се малки и големи.
Светото Кръщение е първото и основно тайнство на Църквата, в което човек приема Божието благословение, ражда се „от вода и дух” (Йоан 3:5). Кръщението приобщава християнина към Христовата Църква, без да е кръстен човек не може да се нарече християнин. В деня на кръщенето обикновено се носи хавлиена кърпа, сапун, погача, червено вино, мед, бонбони, нови дрехи за детето, празна кутия за косичката и празно шише за светената вода.

Сватбен Фотограф

Сватбата е церемония, в която двама души сключват брак или подобен институционализиран съюз. Съхраняването на живота и продължаването на рода са най-важните ценности за човека. Затова сватбата, която отбелязва създаването на ново семейство, е особено голям празник. Подарете си въжможността да запазите спомените от най-важния ден в живота Ви.

Сватбена фотография

Професионалното Фотозаснемане на Вашата сватба започва със снимки от обличането на булката, вземането, ритуалната зала и църквата (пълни церемонии), отвън (ако времето позволява), в ресторанта... до рязане на тортата.

• Арт фотосесия 
• Всичко на DVD с обложка 1 бр. (обложката е по индивидуален дизайн, всички снимки се обработват на PhotoShop и се записват на висока резолюция)
• 1 бр. Снимка 20/30 в рамка 
• 200 бр. Снимки 10/15 мат или гланц подредени в 1 бр. албум сватбен с джобове

Няма добавени продукти в тази категория.