Използваме "Бисквитки", за да предложим най-добро преживяване в Сватбен Мол България. Ако продължите да използвате www.SvatbenMall.bg, моля запознайте с Правила и Поверителност
Меню

Фотограф

Безплатна доставка

При поръчки над 96лв

Подарък Остъпка

на стойност над 15лв

при поръчка над 250лв
Сигурно пазаруване

Защитени лични данни

Бърза поръчка

Поръчай с един клик

Фотограф за Кръщене

Професионалното присъствие на фотографа е една глътка въздух за  Вас по време церемонията по кръщенето. 

Фотозаснемане Свето Кръщене

Фотозаснемане на Свето Кръщение се осъществява в рамките на два снимачни часа (ритуал, ресторант, снимки с роднини и близки).
Получавате абсолютно всичко заснето записано на DVD. 

  • Всичко на DVD с обложка 1 бр.(обложката е по индивидуален дизайн всички снимки се обработват на PhotoShop и се записват висока резолюция)
  • 1 бр. Снимка 20/30 в рамка.
  • 100 бр. снимки 10/15 подредени в 1 бр. детски фотоалбум.

Приготовления за кръщене

Кръщенето е неизменен ритуал за всеки християнит. Кръщават се малки и големи.
Светото Кръщение е първото и основно тайнство на Църквата, в което човек приема Божието благословение, ражда се „от вода и дух” (Йоан 3:5). Кръщението приобщава християнина към Христовата Църква, без да е кръстен човек не може да се нарече християнин. В деня на кръщенето обикновено се носи хавлиена кърпа, сапун, погача, червено вино, мед, бонбони, нови дрехи за детето, празна кутия за косичката и празно шише за светената вода.

Сватбен Фотограф

Сватбата е церемония, в която двама души сключват брак или подобен институционализиран съюз. Съхраняването на живота и продължаването на рода са най-важните ценности за човека. Затова сватбата, която отбелязва създаването на ново семейство, е особено голям празник. Подарете си въжможността да запазите спомените от най-важния ден в живота Ви.

Сватбена фотография

Професионалното Фотозаснемане на Вашата сватба започва със снимки от обличането на булката, вземането, ритуалната зала и църквата (пълни церемонии), отвън (ако времето позволява), в ресторанта... до рязане на тортата.

• Арт фотосесия 
• Всичко на DVD с обложка 1 бр. (обложката е по индивидуален дизайн, всички снимки се обработват на PhotoShop и се записват на висока резолюция)
• 1 бр. Снимка 20/30 в рамка 
• 200 бр. Снимки 10/15 мат или гланц подредени в 1 бр. албум сватбен с джобове

Няма добавени продукти в тази категория.